Фото-Гид

„Пътуването е фатално за предразсъдъците, фанатизма и стеснения мироглед“,

е казал Марк Твен. Когато пътуваме, излизаме извън рамките на ежедневното и познатото, имаме шанс да се докоснем до други култури, късчета от историята или до безкрайните лица на природата, да вдишаме непознати аромати, да опитаме нови вкусове... И да натрупаме спомени!

А снимките са тези, които запечатват видяното и емоциите на пътуването, като „веществено доказателство“, неподвластно на времето. Фотоалбумите са възможност да видим чуждите спомени и да се докоснем до места, обекти и артефакти, които никога не сме виждали. Или да погледнем познатото от друг ракурс. Фотоалбумите, които ви представяме, са подарък – от нас и нашите приятели, за вас. 

Приятно фотопътуване!


 

BP otpСъс сигурност един уикенд не стига, за да видите всички забележителности на Будапеща, но пък е достатъчен, за да почуствате духа на този прекрсен град и да пожелаете да се върнете.

 

VD otp"Когато Господ създал Земята, той толкова много я харесал, че я целунал. И мястото, където я целунал, нарекъл България."  Така гласи една от популярните български притчи.

2otp kolajiТрансформацията на детайла в абстрактен образ - може би това е кодът за уникалност в работите на Диди Баев, Доктор на биологическите науки, фотограф и художник.

3 otp kolaji"Природата използва човешкото въображение така, че да продължи своята творческа работа." Луиджи Пирандело

abstrSI "Не съществува абстрактно изкуство. Винаги трябва да започнеш с нещо. След това можеш да премахнеш всички следи от действителността."    Пабло Пикасо

otp kolaji„...Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море.“  Антоан дьо Сент-Екзюпери, „Малкият принц“

На линия

Сейчас 287 гостей и ни одного зарегистрированного пользователя на сайте

Наши партньори:

logo-mall
Икономически университет - Варна
albena-logo
balchik-logo
b4k-varna-logo
weltauto-logo
avtotreid-varna-logo
alestra-logo
giftsbg-logo
Национална компания индустриални зони
Община Девня
Община Варна
Salik.biz
Травъл блогъри в България