Фото-Гид

Според Хемингуей всичко, което е далеч от морето, е провинция. Много от българските туропертори в летните ни курорти – подсъзнателно или не, сякаш са вкопчват в думите му. Може би затова маршрутите, които предлагат на туристите, рядко „навлизат в сушата“ по-далеч от 20-ина километра.

България обаче не е само море, слънце и златен пясък. България е и уникална природа, и неповторими традиции, и хилядолетна история. На всяка крачка. Всеки избира сам кога и дали да направи първата крачка.

Вашият навигатор е включен.

Остава само да изберете маршрута!


 

BP otpСъс сигурност един уикенд не стига, за да видите всички забележителности на Будапеща, но пък е достатъчен, за да почуствате духа на този прекрсен град и да пожелаете да се върнете.

 

VD otp"Когато Господ създал Земята, той толкова много я харесал, че я целунал. И мястото, където я целунал, нарекъл България."  Така гласи една от популярните български притчи.

2otp kolajiТрансформацията на детайла в абстрактен образ - може би това е кодът за уникалност в работите на Диди Баев, Доктор на биологическите науки, фотограф и художник.

3 otp kolaji"Природата използва човешкото въображение така, че да продължи своята творческа работа." Луиджи Пирандело

abstrSI "Не съществува абстрактно изкуство. Винаги трябва да започнеш с нещо. След това можеш да премахнеш всички следи от действителността."    Пабло Пикасо

otp kolaji„...Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море.“  Антоан дьо Сент-Екзюпери, „Малкият принц“

На линия

Сейчас 387 гостей и один зарегистрированный пользователь на сайте

Наши партньори:

logo-mall
Икономически университет - Варна
albena-logo
balchik-logo
b4k-varna-logo
weltauto-logo
avtotreid-varna-logo
alestra-logo
giftsbg-logo
Национална компания индустриални зони
Община Девня
Община Варна
Salik.biz
Травъл блогъри в България