По стопам Вакха

 

todorof2Комплексът на винарска изба „Todoroff“ е разположен в с. Брестовица, на 130 км от София и 15 км от Пловдив. Селото е известено с изключително благоприятните си климатични и почвени дадености за производство на червени вина. Избата е основана през далечната 1945 г., но е реконструирана и върната към живот през 2001 г. Екипът й е концентрирал усилията си в разработването и предлагането на малки серии висококачествени червени вина. „Todoroff“ е първата по рода си изба с бутиков характер в България, която предлага както уникални вина, така и специално отношение към напитката на боговете и нейните ценители.

todorof1

Комплексът разполага с уникалната дегустационна зала, разположена на 8 метра под земното равнище, в която тънкостите на винопризводството, дегустацията и съчетаването на храни и вина могат да бъдат представени едновремнно пред 60 души. Поради своята невероятна акустика залата е предпочитано място за провеждане на малки камерни концерти и културни събития.

todorof4

В двора на винарската изба ще ви посрещне Wine & Spa hotel „Todoroff“. На разположение на гостите са 7 луксозни апартамента, 3 двойни, 4 единични стаи и къща „Todoroff“. Спа комплексът ще ви изненада с „меню“ от натурални продукти на гроздова и винена основа, съчетани с вносни продукти на специализирани производители. Към хотела има ресторант с обширна тераса с общо 100 места и механа в традиционен български стил с 26 места.

 

 

Брат-BG РЕКОМЕНДУЕТ

Дамба „Монастырь“
Язовир „Манастир

  • ● в 39 км к западу от Варны, недалеко от города Провадия
  • ● зарыблен трофейными образцами карпа и сома
  • ● площадь - 20 гектаров, 40 мест для рибаков
  • ● соревнования для рыбаков
  • ● идеальное място для отдыха и кемпинга
  • ● на плотине: трек для мотокросса, квадроциклов и внедорожных развлечений

За контакти:
http://iazovir.com/
тел. 0878269835
Facebook: #/groups/1137285299644422/

Наши партньори:

logo-mall
Икономически университет - Варна
Община Варна
Технически Университет Варна
albena-logo
balchik-logo
b4k-varna-logo
weltauto-logo
avtotreid-varna-logo
alestra-logo
giftsbg-logo
Национална компания индустриални зони
Община Девня
Salik.biz
Травъл блогъри в България
Професионална гимназия по компютърно моделиране и компютърни системи
Клиника Нова
Яхти Биляна Варна
Алина Тур
Trips With Rosie